در سال 1750، دولت فرانسه با چالش سخت تامین غذا برای سربازان خود مواجه بود، در آن زمان، چهار روش نگهداری مواد غذایی (نمک، خشک کردن، شکرک زدن و دود کردن) خوب بود.
با این حال، این روش ها در نگهداری غذاها برای مدت زمان کافی موفق نبودند، قیمت کنسرو نخود فرنگی خانگی و از آنجا که یک جنگ در حال وقوع بود، روشی که بتواند غذاها را در زمستان و در سفرهای طولانی حفظ کند ضروری بود.
دولت فرانسه برای هر کسی که بتواند روشی برای نگهداری ایجاد کند که خراب نشود و قابل حمل باشد، جایزه پولی در نظر گرفت.
- بیشتر بخوانید: اسعار الفاصوليا البيضاء المعلبة
دعای آنها در سال 1810 مستجاب شد، زمانی که مردی به نام نیکلاس آپرت به عنوان تلاشی برای یافتن روشی بهتر برای حفظ مواد غذایی، کنسرو را ایجاد کرد.
او از بطریهای شیشهای استفاده کرد و آنها را با غذاهای مختلف مانند گوشت، میوه و سبزیجات پر کرد، سپس بطریها را دربست و در آب جوش قرار داد تا محتویات آن بپزد که نتیجه آن نگهداری موفق بود.
با جوشاندن بطری های شیشه ای، نه تنها محتویات آن پخته می شود، بلکه سم “بوتولیسم” را که باعث فساد غذا و بیماری های ناشی از غذا می شود، از بین می برد.
تنها مشکل روشهای آپرت این بود که بطریهای شیشهای اغلب در طول فرآیند جوش خرد میشدند، بعداً، مردی انگلیسی به نام پیتر دوراند، قیمت کنسرو ذرت شیرین سحر و قوطی حلبی را که امروزه همه ما میشناسیم، ساخت و روشهای کنسرو کردن آپرت را برای تولید غذاهای کنسرو به کار برد.
برخلاف افسانه ها و تصورات غلط، غذاهای کنسرو شده می توانند ارزش غذایی یکسان یا مشابهی با غذاهای منجمد و تازه داشته باشند! میوهها و سبزیجاتی که در کنسروها استفاده میشوند در اوج تازگی چیده میشوند.
بنابراین وقتی میتوانید آنها را میتوانید، اساساً در حال منجمد کردن (خوب، از نظر فنی در حال جوشیدن!) به موقع مشخصات مغذی آنها هستید.
- بیشتر بخوانید: Purchase And Day Price of Joes Canned Corn
همچنین، غذاهای کنسرو شده فوقالعاده راحت هستند، به خصوص اگر شما فردی هستید که برای گنجاندن میوه ها و سبزیجات در رژیم غذایی خود تلاش می کنید.
درست کردن خورش/سوپ؟ یک قوطی ذرت و یک قوطی لوبیا را در آنجا بریزید، با انجام این کار، پروتئین، فیبر، انواع ویتامین ها و مواد مغذی و کربوهیدرات های سالم را به وعده غذایی خود اضافه می کنید.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.