زیتون پرورده بدر رومیزی یک محصول غذایی ترشی است که از تلخی جزئی/کلی و تخمیر متعاقب دروپه بدست می آید. خواص حسی عجیب و غریب آنها منجر به استفاده گسترده از آنها، به ویژه در اروپا، به عنوان یک پیش غذا یا یک ماده برای استفاده در آشپزی شده است.
مرتبط ترین ادبیات بیست سال گذشته در این بررسی با هدف ارائه یک نمای کلی به روز از اثرات فرآوری و ذخیره سازی بر خواص تغذیه ای و حسی زیتون های سفره مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است.
تجزیه و تحلیل ادبیات نشان داده است که خواص غذایی زیتون های سفره عمدتاً تحت تأثیر روش فرآوری مورد استفاده قرار می گیرد، حتی اگر عوامل پیش از برداشت مانند آبیاری و مرحله رسیدن میوه ممکن است وزن خاصی داشته باشند.
داده ها نشان داد که ارزش غذایی زیتون های سفره عمدتاً به پروفایل متعادل اسیدهای چرب اشباع نشده و تک غیراشباع و محتویات ترکیبات فنلی ارتقاء دهنده سلامت بستگی دارد که به بهترین وجه در زیتون سفره طبیعی حفظ می شود.
مطالعات در مورد استفاده از آب نمک کم نمک و کشت های اولیه انتخابی امکان تولید زیتون سفره با مشخصات تغذیه ای بهبود یافته را نشان داده است. ویژگیهای حسی عمدتاً وابسته به فرآیند هستند.
کمکهای مرتبط با شروع کنندهها، نه تنها برای کاهش تلخی میوهها، بلکه برای دادن طعم جدید و معمولی به زیتونهای سفره نیز به دست میآید.
یافتههای گزارششده در این بررسی، در نتیجه، تأیید میکند که زیتونهای سفره مطمئناً منبع غذایی مهمی برای مشخصات تغذیهای متعادل و ویژگیهای حسی منحصربهفرد آنها هستند.
زیتون در کشورهای مدیترانه منشاء می گیرد. می توان آن را به شکل وحشی در خاورمیانه یافت و به طور گسترده در سراسر جهان، به ویژه در منطقه مدیترانه، جایی که حدود 96 درصد از تولید زیتون در جهان انجام می شود، پراکنده است.
به شکل درختی همیشه سبز رشد می کند و اولین کشت خانگی به دوره مینوی (3500-1500 قبل از میلاد) در کرت برمی گردد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.