مردی با تجارت خرمالو درجه یک به عربستان پولدار شد

نتایج نشان داد که فاز خوراکی و حضور آلفا آمیلاز عواملی بودند که بیشترین تأثیر را بر کاهش شاخص بازیابی EP به ویژه در برگ‌های خرمالو داشتند.

امروزه در سطح بازار انواع میوه های بسیاری وجود دارد و پر فروش ترین و بهترین آن خرمالو درجه یک می باشد برای اطلاعات بیشتر در مورد خرمالو با ما همراه باشید.
افزایش در شاخص بازیابی خرمالو درجه یک در میوه و فیبر خرمالو در مرحله روده کوچک مشاهده شد. 
این می تواند به دلیل طولانی شدن دوره این مرحله (بیش از 2 ساعت) و اثر آنزیم های روده و نمک های صفراوی باشد که می تواند آزادسازی پلی فنول ها را از ماتریکس خرمالو تسهیل کند. 
با این حال، ظرفیت آنتی اکسیدانی در طول هضم منجر به از دست دادن کل در پایان هضم در برگ، میوه خرمالو و الیاف شد. دسترسی زیستی EP در فیبر خرمالو بیشتر از میوه و برگ خرمالو بود.
 علاوه بر این، دسترسی زیستی ظرفیت کل آنتی اکسیدانی کمتر از EP بود و هرگز از 40٪ تجاوز نکرد.
 آنها به این نتیجه رسیدند که EP و ظرفیت آنتی اکسیدانی کل عصاره آبی برگ خرمالو نسبت به آنهایی که از میوه ها یا الیاف خرمالو به دست می آیند به محیط دستگاه گوارش حساس تر است. 
اگرچه دسترسی زیستی کل ترکیبات آنتی اکسیدانی موجود در میوه و فیبر خرمالو بیشتر از عصاره آبی برگ خرمالو بود، اما دم کرده با برگ خرمالو (1.5 گرم در 110 میلی لیتر آب) و میوه خرمالو (200 گرم) می تواند مشابه باشد.
آنتی اکسیدان های قابل دسترسی زیستی در پایان هضم آنها به این نتیجه رسیدند که EP و ظرفیت آنتی اکسیدانی کل عصاره آبی برگ خرمالو نسبت به آنهایی که از میوه ها یا الیاف خرمالو به دست می آیند به محیط دستگاه گوارش حساس تر است. 
اگرچه دسترسی زیستی کل ترکیبات آنتی اکسیدانی موجود در میوه و فیبر خرمالو بیشتر از عصاره آبی برگ خرمالو بود، اما دم کرده با برگ خرمالو (1.5 گرم در 110 میلی لیتر آب) و میوه خرمالو (200 گرم) می تواند مشابه باشد.
آنتی اکسیدان های قابل دسترسی زیستی در پایان هضم آنها به این نتیجه رسیدند که EP و ظرفیت آنتی اکسیدانی کل عصاره آبی برگ خرمالو نسبت به آنهایی که از میوه ها یا الیاف خرمالو به دست می آیند به محیط دستگاه گوارش حساس تر است.
اگرچه دسترسی زیستی کل ترکیبات آنتی اکسیدانی موجود در میوه و فیبر خرمالو بیشتر از عصاره آبی برگ خرمالو بود، اما دم کرده با برگ خرمالو (1.5 گرم در 110 میلی لیتر آب) و میوه خرمالو (200 گرم) می تواند مشابه باشد. آنتی اکسیدان های قابل دسترسی زیستی در پایان هضم و همکاران اثر بازدارندگی تانن های استخراج شده از نیوکسین خرمالو را بر لیپاز پانکراس تجزیه و تحلیل کرد. 
این آنزیم حیاتی با افزایش چربی خون و چاقی مرتبط است. 
نتایج نشان داد تانن های استخراج شده از خرمالو میل ترکیبی بالایی با لیپاز پانکراس دارند و از فعالیت این آنزیم جلوگیری می کنند. تعامل خود به خود از طریق پیوندهای غیر کووالانسی بود. بنابراین، ظرفیت اتصال و بازدارندگی تانن خرمالو بر روی آنزیم های گوارشی لیپیدی ممکن 

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.