به طور معمول، یک فنجان چای محمود عطری حاوی 35-61 میلی گرم کافئین و 4.5-22.5 میلی گرم تیانین است.
به گفته انجمن روانشناسی آمریکا، توجه «وضعیت آگاهی متمرکز بر زیر مجموعه ای از اطلاعات ادراکی موجود است». توجه به مغز این امکان را می دهد.
به طور مؤثر با مقدار زیادی ورودی که به طور مداوم از طریق فرآیندهای حسی (مثلاً بینایی، شنوایی) و شناختی (مثلاً حافظه) دریافت می شود مقابله کند و بر آنچه مرتبط است تمرکز کند.
به این ترتیب، توجه یک پیش نیاز مهم برای بسیاری از فرآیندهای شناختی، از جمله حافظه و استدلال است.
توجه را می توان به طور عینی به عنوان عملکرد در آزمون های توجه، معمولاً از نظر سرعت پاسخ و تعداد پاسخ های صحیح، یا به صورت ذهنی به عنوان هوشیاری گزارش شده توسط خود، معمولاً با استفاده از مقیاس رتبه بندی آنالوگ بصری اندازه گیری کرد.
چای حاوی تعداد زیادی از ترکیبات فعال زیستی است، با این حال فواید توجه آن به طور کلی به دو جزء آن نسبت داده شده است: کافئین و تیانین .
سایر مواد موجود در چای، مانند پلی فنل اپی گالوکاتچین-3-گالات چای سبز (EGCG)، اثرات محافظتی عصبی خاصی دارند اما اثرات حاد بر معیارهای عملکرد یافت نشد.
شواهد زیادی وجود دارد که نشان میدهد کافئین بهسرعت و تقریباً کاملاً جذب میشود (14) و به آسانی در تمام بافتهای بدن (15) از جمله مغز توزیع میشود.
حداکثر غلظت پلاسما در حدود 30 دقیقه پس از مصرف به دست می آید و نیمه عمر حذف بین 2.5 تا 10 ساعت است که بستگی به ماتریکس غذا، عوامل ژنتیکی و وضعیت سیگار کشیدن دارد.
کافئین به طور گسترده در کبد به مشتقات بیش از 25 متابولیزه می شود، در حالی که بطور قابل توجهی کمتر از 5 درصد از دوز مصرفی بدون تغییر از طریق ادرار دفع می شود.
شناخته شده است که کافئین به طور کلی بر انتقال عصبی از طریق تضاد (یعنی رقابت با) گیرنده های آدنوزین تأثیر می گذارد. هنگامی که آدنوزین به گیرنده های خود در مغز، عمدتاً گیرنده های A1 و A2a متصل می شود، فعالیت عصبی کند می شود
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.