هنر تهیه غذا و نگهداری غذاهای باقیمانده برای ناهار روز بعد برای بسیاری از خانواده ها راحت است.
همچنین ظرف ژله تک نفره یک راه عالی برای افزایش لذت در جمع های خانوادگی، مهمانی ها یا وعده های غذایی تعطیلات است.
بسیاری از آشپزخانهها با وانهای پلاستیکی، روکش و سایر ظروف در هنگام نگهداری مواد غذایی به خوبی مجهز هستند.
اگرچه آنها ضایعات مواد غذایی را کاهش می دهند، اما برخی از ظروف ممکن است بیش از سایرین برای محیط زیست و به طور بالقوه سلامت شما را تحت تأثیر قرار دهند.
سازمان بهداشت و ایمنی عمومی NSF و دانشگاه ایالتی میشیگان پیشنهاداتی را برای ظروف نگهداری مواد غذایی به مصرف کنندگان ارائه می دهند.
از مدل لباس مجلسی ساده و شیک زنانه ظروف پلاستیکی درجه مواد غذایی استفاده کنید. ظروف درجه غذایی ظرفی است که مواد شیمیایی غیرغذایی را به غذا منتقل نمی کند.
طبق گفته سازمان غذا و داروی ایالات متحده، ظروف پلاستیکی غیرغذایی ممکن است مواد غذایی را آلوده کنند.
ظروف پلاستیکی مواد غذایی باید از مقررات خاصی پیروی کنند تا مطمئن شوند که برای غذا ایمن هستند.
یک بار از ظروف یکبار مصرف استفاده کنید.
پلاستیک های وزن بلوک سقفی طراحی شده برای یک بار مصرف باید فقط یک بار استفاده شوند.
پلاستیک با گذشت زمان خراب می شود و برخی از اقلام برای تحمل گرما و سرما طراحی نشده اند.
اکثر پلاستیکهایی که کد بازیافت شماره یک دارند، برای یک بار مصرف در نظر گرفته شدهاند، مانند بطریهای آب یکبار مصرف.
به جای لباس بلوچی زاهدانی استفاده مجدد از این پلاستیک ها، غذای خود را به ظروف خاصی که برای نگهداری یا گرم کردن مجدد وعده های غذایی طراحی شده است، منتقل کنید.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.