زیره و زیره از نظر ظاهری بسیار شبیه به هم هستند، اما تفاوت های قابل توجهی بین این دو ادویه وجود دارد. دانه های زیره سبز کرمان تقریباً شبیه دانه های زیره سیاه هستند. اینها شامل زیره و زیره هر دو از نظر گیاه شناسی در خانواده چتریان است.
با این حال، آنها به وضوح از نظر طعم متفاوت هستند: طعم زیره گرم و شدید و زیره نسبتاً ملایم است.زیره عمدتاً در غذاهای شرقی استفاده می شود، زیره یک ادویه مخصوصاً محبوب در اروپا است. گفته می شود که هر دو ادویه دارای اثر گوارشی هستند.
در این کشور، به ویژه زیره اغلب با غذاهایی که هضم آنها دشوار است، مانند کلم یا غذاهایی که سرشار از چربی هستند، ترکیب می شود.زیره و زردچوبه دو ادویه کاملا متفاوت هستند.
وجه مشترک آنها استفاده از آنها در غذاهای شرقی است. هر دو، در میان چیزهای دیگر، جزء مخلوط کاری هستند. زیره عمدتاً به طعم و زردچوبه به رنگ زرد مخلوط ادویه کاری کمک می کند.
زیره سیاه – با نام لاتین نه از نظر گیاه شناسی با زیره مرتبط است و نه این دو ادویه از نظر ظاهر و طعم وجه اشتراکی دارند. از نظر گیاه شناسی، زیره سیاه متعلق به خانواده کره ای است – و در اصل از منطقه جنوب شرقی مدیترانه و آسیا می آید.
به عنوان مثال، زیره سیاه به طور سنتی در ترکیه برای تصفیه نان معمولی استفاده می شود و بخشی از مخلوط ادویه آسیایی پانچ فورون است.
در حال حاضر 3000 قبل از میلاد در مصر باستان و منطقه مدیترانه از زیره به عنوان ادویه و گیاه دارویی استفاده می شد. در قرون وسطی، اثر شفابخش در اروپا نیز رواج یافت، جایی که از آن به عنوان یک درمان طبیعی برای سوء هاضمه استفاده می شد.
امروزه این ادویه در هند، ایران، اندونزی، چین و جنوب مدیترانه و جاهای دیگر کشت میشود.
زیره دارای طعمی قوی و تند با نت کمی تلخ و تند است. ادویه شرقی بوی بسیار شدید، تلخ و شیرین و چوبی-خاکی دارد. با حرارت دادن در حین پخت، طعم ها حتی شدیدتر می شوند. پس زیره را باید کم مصرف کرد.
ادویه به صورت دانه های کامل یا ریز آسیاب شده در بازار موجود است. زیره تازه و آسیاب شده شدیدترین طعم را دارد. با این حال، تمام دانه ها باید از قبل برشته شوند تا بتوانند عطر کامل خود را ایجاد کنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.