رنگدانه فلفل قرمز (ارزش رنگ = 150) از کارخانه Quzhou Red Chilli Factory (هبی، چین) تهیه شده است و با نام تجاری Red Chillies به بازار عرضه می شود.
این محصول مایع حاوی رنگدانه های فلفل قرمز مخلوط با روغن های گیاهی است و همین باعث طبع فلفل قرمز در رنگدانه قرمز کاروفیل (Carophyll Red 10%) از DSM Nutritional Products Ltd (بازل، سوئیس) به دست آمد و حاوی 10٪ از کانتاگزانتین کاروتنوئید رنگدانه قرمز بود گرید تحلیلی Na2CO3 از شرکت فناوری زیست پزشکی Tianjin Siyou (تیانجین، چین) خریداری شد.
فلفل قرمز (Capsicum frutescens) مورد استفاده برای تولید پودر فلفل قرمز از یک بازار کشاورزی محلی (دالیان، چین)، آسیاب شده در مخلوط کن آزمایشگاهی (Model FW177، Tianjin Taisite Instrument Company، تیانجین، چین) خریداری شد.
اندازه 300 میکرومتر و تا زمان نیاز در دمای اتاق (3±20 درجه سانتیگراد) نگهداری می شود در این نسخه خطی از این محصول به عنوان پودر فلفل قرمز فرآوری شده معمولی یاد شده است.
پودر فلفل قرمز علاوه بر این به سه روش برای استفاده در آزمایش پیش تیمار شد اولین درمان شامل آسیاب بسیار ریز با استفاده از آسیاب ارتعاشی (مدل WZJ (BFM)-6J؛ Billionpowder Tech & Engineering Company، Jinan، چین) مجهز به یک درام آب خنک (حجم درام: 1.2 لیتر) و استفاده از میله های فولادی به عنوان آسیاب بود.
بدنه (قطر 18 میلی متر، طول 174 میلی متر) نسبت جرمی بدنه های فرز به وزن بار 100:1 بود این تیمار پودر فلفل قرمز را با اندازه ذرات متوسط 44 میکرومتر تولید کرد تیمار دوم شامل آسیاب بسیار ریز مانند بالا بود، اما پودر فلفل قرمز پس از آسیاب با 5% Na2CO3 (وزنی/وزنی) با دست مخلوط شد تیمار نهایی شامل آسیاب بسیار ریز بود اما 5% Na2CO3 (وزنی/وزنی) قبل از آسیاب در آسیاب ارتعاشی اضافه شد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.