اولین سیر ترشی 10 ساله در گینس ثبت شد!

یکی از حقایق زندگی این است که با افزایش سن سیستم بدن ما ضعیف می شود. 

عملکردهای شناختی ما تفاوتی با هم ندارند و ذهن گاهی اوقات سریعتر از بقیه بدن بدتر می شود. 

این ضعف را می توان در بیماری هایی مانند آلزایمر یا پارکینسون مشاهده کرد.

علت اصلی سیر ترشی 10 ساله نوع اختلال استرس یا آسیب اکسیداتیو است این استرس اکسیداتیو توسط رادیکال های آزاد در دنیای اطراف ما ایجاد می شود.

 اما موجود در سیر آنتی اکسیدان های قدرتمندی است که می تواند بدن را از شر رادیکال های آزاد خلاص کند.

این به کاهش اثر استرس اکسیداتیو و محافظت از عملکرد مغز کمک می کند.

افرادی که در کشورهایی با رژیم غذایی سیر بالا زندگی می کنند.

معمولا عمر طولانی تری دارند اعتقاد بر این است که به دلیل محتوای مواد معدنی و همچنین خواص آنتی اکسیدانی موجود در سیر ترشی است.

 اما به هر دلیلی، سیر ترشی را به مصرف روزانه خود اضافه کنید و می تواند سال ها به زندگی شما اضافه کند.

امروزه سیر تازه یا خشک می تواند ماندگاری کوتاهی داشته باشد سیر ترشی در واقع با افزایش سن بهتر می شود. د

لیل این امر این است که سرکه آنزیم موجود در سیر را تجزیه می کند هر چه سیر را بیشتر در سرکه بگذارید بیشتر تجزیه می شود.

 بنابراین نه تنها می توانید سیر ترشی خود را برای سال ها نگه دارید، بلکه هر چه مدت بیشتری آن را بگذارید برایتان بهتر خواهد بود!

دلیل نهایی انتخاب سیر ترشی این است که می توانید خودتان آن را ترشی کنید با انجام فرآیند ساده ترشی کردن سیر خود، می توانید از بهترین کیفیت سیر و سرکه استفاده کنید. 

در نتیجه از موثرترین فواید سلامتی اطمینان حاصل می شود. و نه تنها این، بلکه انجام آن سرگرم کننده است!

 

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.